2012. április 16. 17:00.

Ismeretlen elkövetők betörtek a kulcsi mészárlás helyszínére. A hívatlan vendégek nem a nyomokat akarták eltüntetni, hanem értékek után kutattak.

Egyelőre nem tudni, hogy a betörők mit vittek el abból a kulcsi házból, ahol H. Csanád négy családtagjával végzett – mondta R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Majd csak az életben maradt családtagok tudják megmondani, milyen értékek hiányoznak holmijaik közül.

Az emberölés miatti nyomozást nem befolyásolja a betörés, mert az alapos helyszínelés közben már minden részletet rögzítettek.

A hatóságok szerint a betörésnek nincs köze a mészárláshoz, a fosztogatók nem a gyilkosság nyomait akarták eltüntetni, hanem értékek után kutatva dúlták fel a házat. A betörés miatt is nyomoznak a rendőrök, de külön kezelik a súlyos bűncselekménytől.

A kulcsi rémségek háza

A kulcsi rémségek háza

A kommandósok április 6-án fogták el a 24 éves H. Csanádot, aki négy családtagját megölte, további három rokonát pedig súlyosan megsebesítette. A férfi beismerte tettét, ám nem bánta meg a mészárlást.

A következő híreink is érdekelhetik:
H. Csanád Jutas

Szabadulhat a kulcsi családirtó

2012. július 31. 10:14.
börtön

Megőrült a kulcsi családirtó

2012. május 15. 11:00.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Élet Menete

Április 15-én a holokauszt magyar áldozataira emlékeztek a fővárosban megrendezett Élet Menetén. Több mint tízezren vonultak fel a Szabadság híd ...