2011. október 7. 13:32.

bolhapalota A piacok helyett palotába költöznek a „bolhák”, ugyanis egy egyedülálló budapesti kezdeményezésre megalakult a Bolhapalota. A palota a bolhapiacok mintájára épült, ám itt a vevő közvetlenül a művésztől veheti meg az árut. Az üzlet mottója: “Ami neked értéktelen, az lehet, hogy másnak kincs”.

Az Anker közben lévő Bolhapalota a kezdő és a hobbi művészeket szeretné támogatni az egyedülálló lehetőséggel, valamint alkalmat biztosít mindazoknak, akik feleslegessé vált ruháiktól, tárgyaiktól, kacatjaiktól meg szeretnének szabadulni.

Itt bárki bérelhet egy polcot vagy csak egy vállfát is, attól függően, hogy mennyi tárgyat szeretne eladni. A bérleti időt is rugalmasan kezelik a Bolhapalotában, ugyanis egy héttől akár egy évig is ki lehet sajátítani egy vitrint vagy egy polcot. A kincsek után kutató vásárlók pedig szabadon válogathatnak az eladásra kínált portékák közül.

Az üzlet azokat szeretné segíteni, akik másképp nem tudnak megszabadulni feleslegessé vált cuccuktól, mindemellett az egyedi dizájntermékeknek is teret akar biztosítani. A Bolhapalota csupán helyet szolgáltat ahhoz, hogy vevő és vásárló egymásra találjon, külön jutalékot nem számol fel.

A Bolhapalota külföldi mintára most létesült először Magyarországon.

A következő híreink is érdekelhetik:
Magyar termelői piac nyílt Budapesten

Magyar termelői piac nyílt Budapesten

2011. szeptember 1. 21:24.
Gázrobbanás Budapesten

Gázrobbanás Budapesten

2010. április 26. 17:17.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2451 w=320 h=80 float=left]A kávéra, az ízesített sörökre és az alkoholos frissítőkre is kivetné a népegészségügyi termékdíjat - vagy ...