2012. május 7. 12:31.

Hétfő reggel bombariadó volt négy debreceni középiskolában. A bejelentő azzal fenyegetőzött, hogy az érettségi vizsgák idején robbantani fog.

Vasárnap késő éjjel e-mailben érkezett a bombafenyegetés az egyik helyi hírportál szerkesztőségébe. A levél írója azzal fenyegetőzött, hogy május 7-én reggel 9 órakor, a magyar érettségi vizsgák idején bomba fog robbanni a debreceni Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium, a Tóth Árpád Gimnázium, a Diószegi Sámuel Szakközépiskola és a Beregszászi Pál Szakközépiskola épületében.

A rendőrség hétfő kora reggel, a vizsgák megkezdése előtt átvizsgálta mind a négy intézményt, de sehol nem talált robbanóanyagot.

A magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségi vizsga kis csúszással, de mind a négy debreceni középiskolában megkezdődött. Az MTI információ szerint a Csokonai gimnáziumban az érettségi idején folyamatos a rendőri jelenlét.

bombariadó

Bombariadó miatt csúszva kezdődött az érettségi Debrecenben

A következő híreink is érdekelhetik:
Bezárják a Janikovszky iskolát

Bezárják a Janikovszky iskolát

2011. május 20. 14:44.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
szakdolgozat

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) megtalálta Gyurcsány Ferenc sógorának, Rozs Szabolcsnak a szakdolgozatát, melyet eddig eltűntnek hittek. Rozs Szabolcs 1980-ban írt ...