2012. augusztus 13. 15:32.

Tokaj-Hegyalja egyik legvarázslatosabb településén, Erdőbényén ismét megrendezik a Bor, Mámor, Bénye fesztivált, ahol finom borok, igényes zene és kiváló ételek várják az érdeklődőket.

Augusztus 17-19. között, immár negyedik alkalommal rendezik meg Zemplén egyik legizgalmasabb kulturális eseményét, a Bor, Mámor, Bényét. A fesztiválon több mint 10 borász kínálgatja legfinomabb borait, a helyi éttermek kiváló séfjei a borokhoz illő gasztronómiai különlegességekkel lakatják jól a vendégeket, míg a színes vásári forgatag zempléni finomságokkal és kézműves termékekkel csalogatja a látogatókat.

Bor, Mámor, Bénye

Persze lesznek gyerekprogramok is: kézműves foglalkozás, bábszínház, játszóház és gyerekkoncert garantálja, hogy a kicsik se unatkozzanak.

A felnőttek szórakozásáról különböző stílusú zenék gondoskodnak, fellép többek között Vujicsics, a Bohemian Betyars, a Tóth Viktor Szaxofon Quartett, Váczi Eszter, az Escargoz, a Forgó együttes, a Pátkai Rozina trió, Pápai Zsanett és a Trio Föld.

A 3 napos fesztivál különlegessége abban rejlik, hogy a vendégek barátságos hangulatban, kertről kertre sétálva fedezhetik fel a zempléni falucska értékeit.

A következő híreink is érdekelhetik:
Móri Bornapok

Móri Bornapok – 2012.

2012. október 1. 19:04.
Budapest Folk Fest

3. Budapest Folk Fest – 2012.

2012. május 4. 17:17.
lufik

Majális programok – 2012. május 1.

2012. április 23. 21:06.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Brózik Klári

Brózik Klári, a Jóban Rosszban korábbi sztárja egy év kihagyás után visszatért a TV2-höz, ám nem a napi sorozat stábját, ...