2011. november 8. 12:05.

muzeum Budavári Őszbúcsúztató Éjszakák retró mentési bemutatóval, zseblámpás időutazással, különböző gyermekprogramokkal és divatbemutatóval várják a látogatókat november 12-én, 13-án és 19-én. Az őszvégi programok a Sziklakórház Múzeum, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum, a Magyar Országos Levéltár, a Semmelweis Orvostörténeti Múzeum, a Kresz Géza Mentőmúzeum, valamint a Budavári Önkormányzat jóvoltából valósul meg.

A Semmelweis Orvostörténeti Múzeumban november 12-én Debrődi Gábor mentéstörténeti előadását hallgathatják meg az érdeklődők, valamint az épület mellett a Kresz Géza Mentőmúzeum jóvoltából egy retró mentési akciót lehet megtekinteni.

A Hadtörténeti Intézet és Múzeum november 13-án interaktív múzeumpedagógiai és kézműves foglalkozásokat szervez, valamint Puccini operáinak legszebb duett részleteit hallgathatják meg a látogatók Vincze Bernadett, Keresztes Laura, Számvéberné Kenyeres Mónika és Honinger László jóvoltából.

A Magyar Országos Levéltárban november 19-én Náray Tamás divattervező tart előadást “örök nő és a divat szüntelen változó kapcsolatáról”, de lesz divatbemutató és gyermekprogram is.

A Sziklakórház Múzeumban 12-én, 13-án és 19-én zseblámpás kincskereséssel, interaktív tárlatvezetéssel, filmvetítéssel valamint történeti vársétával várja a látogatókat.

A következő híreink is érdekelhetik:
Karácsonyváró a Néprajzi Múzeumban

Karácsonyváró a Néprajzi Múzeumban

2011. december 5. 13:20.
Magyar dinoszauruszkiállítás nyílik

Magyar dinoszauruszkiállítás nyílik

2011. október 24. 13:39.
1. Budavári Sörfesztivál

1. Budavári Sörfesztivál

2011. augusztus 15. 14:59.
Patikában a Múzeumok Éjszakáján

Patikában a Múzeumok Éjszakáján

2010. július 3. 12:54.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2632 w=320 h=80 float=left]A Budavári Művelődési Ház, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, a legendás Bemrockpart két és fél hetes ...