2012. április 12. 13:18.

Május 1-jén a Szent István-bazilika és a Parlament között fog száguldozni Jenson Button, Forma-1-es pilóta.

A 3 órás parádés bemutatón saját Forma-1-es versenyautójával fog száguldozni Button, a McLaren Mercedes pilótája a magyar rajongók nagy örömére. A rendhagyó bemutató egyébként egy négynapos ingyenes programsorozat, a Kezdj El Valami Újat Hétvégén elnevezésű esemény része.

A 2012. április 28. és május 1. közötti rendezvényen nem csak Button száguldását láthatja a közönség, hanem felvonulnak a rally, a túraautó-világbajnokság (WTCC) és más motorsportok legnagyobb alakjai is, akikkel a közönség személyesen találkozhat és szuperjárgányaikba is beülhet.

A száguldó cirkusz szerelmesei több tucat különleges versenyautót tekinthetnek meg, kipróbálhatják, hogy milyen a valóságban a Forma-1-es kerékcsere és a 3D-s greenbox fotózás segítségével pár pillanatra Forma-1-es pilótává válhatnak.

Button

Button a Bazilika és a Parlament között parádézik május 1-jén

Április 28. és május 1. között nem csak a motorsport rajongóinak lesz érdemes Budapest belvárosába látogatni, ugyanis gasztronómiai és divatshow-k, gyermekprogramok, virtuális vízilabda-bajnokság és koncertek is várják az érdeklődőket.

A következő híreink is érdekelhetik:
lufik

Majális programok – 2012. május 1.

2012. április 23. 21:06.
Button nyerte a 26. Magyar Nagydíjat

Button nyerte a 26. Magyar Nagydíjat

2011. augusztus 1. 13:36.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
parlament

2014-től nem halmozhatnak állásokat a képviselők. Az előterjesztés megosztotta a kormányoldali politikusokat. Kedd este az Országgyűlés megszavazta azt a módosító ...