gyermek

Szegény gyerekek ingyen is ehetnek

2010. július 10. 20:07.

finom-falatok A pesterzsébeti önkormányzat vállalta a szociális étkeztetést a nyáron. Ez a program a tanév végével el is indult, a gyermekek a Gyermekvédelmi központban étkezhetnek. Az önkormányzat lehetőséget biztosít napközis táborra vagy családi napközire is.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 20. kerület, Életmód |

Még több: :

Nyári öröm a köbön

2010. július 9. 18:24.

jatszoter Elkészült ugyanis az a játszótér, mely a Vizafogó Általános iskola előtt áll- remélhetőleg még sokáig. Sőt a parkosított területek mérete is nőtt. A 13. kerület önkormányzata azzal kezdte a nyarat, hogy ezt, a városon belül olyan borzasztó évszakot elviselhetőbbé próbálta tenni a gyermekek számára is.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 13. kerület |

Még több: : ,

16. kerületi gyerekek figyelem!

2010. július 8. 13:03.

tabor Idén nyáron is megrendezik a XVI. kerületi gyermekek számára a János utcai nyári napközis tábort. Jelentkezni folyamatosan lehet egészen augusztus végéig. A nyári napközis tábor segít a gyerekeknek élvezetesebbé tenni a vakációt úgy, hogy a szülők válláról leveszi a terhet. Ráadásul nem kell hetekre elszakadni a gyermekünktől.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 16. kerület |

Még több: : , ,

A gyerekek játszani szeretnének

2010. július 7. 20:05.

gyermekrajz Megrendezték a II. Kárpát-medencei bibliai témájú gyermekrajzpályázatot, amelyet a Budai Református Egyházközség és a Haypál Alapítvány írt ki. A versenyen hamar kiderült, hogy nem lenne szabad a gyerekeket felnőtt cselekvésekbe kergetni, mert ők igazán a természetes közegükbe érzik jól magukat ez pedig a játék.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 1. kerület |

Még több: : ,