Hunvald György

Hunvald György a teljes felmentésben bízik

2012. március 1. 18:26.

hunvald-gyorgy Hunvald Györgyöt az erzsébetvárosi ingatlanpanama miatt első fokon másfél év börtönbüntetésre ítélte a bíróság. Az egykori 7. kerületi polgármester abban bízik, hogy másodfokon minden vád alól felmentik, ám addig is jogai megsértése miatt a strasbourgi bírósághoz fordult. Hunvald csütörtöki Népszabadságban adott interjújában azt mondta, ha ejtik ellene az összes vádat, akkor sem folytatja politikai karrierjét.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 7. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Hunvaldot és Gált kiengedték az előzetesből

2011. május 13. 16:49.

hunvald-gyorgy_0 A Fővárosi Bíróság megszüntette Hunvald György volt MSZP-s polgármester és Gál György volt SZDSZ-es gazdasági bizottsági elnök előzetes letartóztatását, akiket az erzsébetvárosi ingatlanüggyel kapcsolatban helyeztek őrizetbe. A határozat még nem jogerős, így az ügyész fellebbezést nyújthat be a döntés ellen. A két vádlott több, mint két év után hagyhatta el a büntetés-végrehajtási intézetet.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 7. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Vádat emeltek Hunvald György ellen

2010. november 10. 7:13.

hunvald-gyorgy A Központi Nyomozó Főügyészség kedden közleményben tudatta, hogy megtörtént a vádemelés Erzsébetváros korábbi szocialista polgármestere, Hunvald György, valamint több társa ellen különösen jelentős kárt okozó csalás és más bűncselekmények miatt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 7. kerület, Itthon |

Még több: : , ,