Keanu Reeves

Keanu Reeves imádja magyar rajongóit

2011. március 10. 16:03.

keanu Keanu Reeves jól érzi magát Magyarországon. Nagyon várja a forgatást, de addig sem unatkozik: élvezi a magyarok szeretetét és beleveti magát a budapesti éjszakába is. A rajongókkal jól bánik, szívesen osztogat nekik autogramot. A filmsztár sofőrje és a recepciósa is áradozik Keanu kedvességéről és nyíltságáról, aki sokkal közvetlenebb, mint a nemrég szintén Magyarországon forgató Brad Pitt, Angelina Jolie vagy Robert Pattinson.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Keanu Reeves március 14-én kezd forgatni Budapesten

2011. március 9. 9:14.

47-ronin Elkészült a Keanu Reeves legújabb filmjének, a 47 Ronin-nak a díszlete Rákospalotán. A stáb is teljes, így semmi nem akadályozza meg a forgatócsoportot, hogy március 14-én elkezdjék a film felvételét. Keanu Reeves, a főszereplő már március elejétől hazánkban van, és készül a szerepre. A 18. században játszódó történetet már többször álmodták vászonra, de angol nyelven most kerül először a mozikba.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 15. kerület, Bulvár hírek, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Keanu Reeves Budapestre költözik

2011. február 28. 9:33.

keanu-reeves A Mátrix sztárja, Keanu Reeves két hónapra Budapestre költözik, ugyanis legújabb, 47 Ronin című filmjét nálunk forgatja. A sztár nem akart szállodában lakni, saját lakásra vágyott, csak úgy, mint tavaly Angelina Jolie és Brad Pitt. Keanu-nak is különleges igényei voltak, amiket az ingatlankereskedőknek lázas keresgélés útján sikerült kielégíteni. Egy 1. kerületi lakásban pihenheti ki Reeves a forgatás fáradalmait, amit feltehetően április végéig bérel majd.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 1. kerület, Bulvár hírek, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: :