nyugdíjasok

2014-től 65 év lehet a nyugdíjkorhatár

2011. november 23. 11:18.

nyugdijasoknak 2014-ben 65 év lesz a nyugdíjkorhatár – erről elfelejtette tájékoztatni a nyilvánosságot Szijjártó Péter szóvivő. Orbán Viktor egyeztetést színlelt a nyugdíjakkal kapcsolatban, ám valójában a Fidesz szakpolitikusával “tárgyalt”. A kormányszóvivő arról adott tájékoztatást, hogy levelet kapnak a nyugdíjasok, amiben biztosítva lesznek afelől, hogy nyugdíjuk értéke nem változik, ám arról nem szólt a fáma, hogy emelkedik a nyugdíjkorhatár – írja a Népszava.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Orbán levelet írt a nyugdíjasoknak

2011. november 22. 11:23.

level Orbán Viktor miniszterelnök minden nyugdíjasnak levelet küld, amiben arról biztosítja az címzetteket, hogy a nyugdíjak értéke jövőre nem változik, és a rezsi mértéke sem nő nagyobb arányban, mint a nyugdíjak. Bő egy év leforgása alatt ez a harmadik levél, amit a miniszterelnök a nyugdíjasoknak ír: korábban a nemzeti konzultáció keretében kérdezte őket, majd a nyugdíjpénztári változásokról kaptak tájékoztatást.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 2 Hozzászólás »

Még több: : , ,

A természet mindenkit vár

2010. június 24. 19:21.

var-a-termeszet A főváros környékén található hegyeket régtől birtokba vették a természet szerelmesei, turistajelzésekkel ellátott útvonalak, esőbeállók, kiépített tűzrakási helyek várják a kirándulni vágyó embereket.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 7. kerület, Itthon |

Még több: : ,

Társadalmilag aktív nyugdíjasok

2010. június 21. 12:22.

nyugdijasok Az idősebb korosztály is teret kér véleménye számára. Részt kérnek a mindennapok eseményeinek alakításából, azt vallják: „nem csak a húszéveseké a világ”. A nyugdíjasok száma a népesség jelentős részét teszi ki, ezért fokozatosan kell törvényileg is biztosítani számukra véleményük kifejtésének a lehetőségét. Ennek érdekében a magyar törvényhozás a 81/2009. X. 2. OGY határozatában elfogadta az úgynevezett Idősügyi Nemzeti Stratégiát.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 20. kerület, Itthon |

Még több: : ,