Paks

Egyedül a Paks jutott tovább

2011. július 22. 10:09.

paks-tromso Igen gyalázatosra sikeredett ez a hét a magyar futballcsapatok számára a nemzetközi kupaporondon. Előbb szerdán kiesett a Videoton a BL-selejtezőből, majd csütörtökön az Európa-Ligából pottyant ki a Fradi és a Kecskemét. A hazai foci becsületét végül a Paks mentette meg, miután bravúros idegenbeli győzelmének köszönhetően kiverte norvég ellenfelét és bejutott a következő körbe.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

10. Daróczy – virtusúszás 2011.

2011. július 14. 13:31.

daroczy-virtususzas-2011 Július 16-án, szombaton rendezik meg a 10. Daróczy-virtusúszást, Paks és Kalocsa között Az eredetileg kitűzött időponthoz képest egy héttel korábban lesz a távúszóprogram, mert július 23-án tartják a Balaton- és az Öbölátúszást is és sokan kérték, hogy módosítsák a dunai átúszás idejét. A program azt hirdeti, hogy a paksi atomerőmű hűtővize tiszta, és a folyó alkalmas az úszásra.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Sport hírek, Tolna megye | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Norvég ellenfelek várnak a Fradira és a Paksra

2011. július 8. 10:01.

ftc-ulisses Csütörtökön mindkét Európa-Ligás csapatunk továbbjutott az 1. selejtező körből, méghozzá kettős győzelemmel és kapott gól nélkül. A Fradi Jerevánban is legyőzte az örmény Ulisses gárdáját, míg a Paks Székesfehérváron adott alapos verést andorrai ellenfelének. A következő fordulóban mindkét magyar csapatra norvég ellenfelek várnak: a Fradi az Aalesunddal, míg a Paks a Tromsövel méri össze tudását.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Sorsoltak a BL-ben és az Európa-Ligában

2011. június 20. 14:36.

europakupa Hétfőn az Európai Labdarúgó Szövetség központjában elkészítették a Bajnokok Ligája és az Európa-Liga 1. és 2. selejtezőkörének sorsolását. A magyar bajnok Videoton az osztrák Sturm Graz-ot kapta a BL-selejtezőben, míg a kupagyőztes Kecskemétnek kazah, a Paksnak andorrai, a Fradinak pedig örmény ellenféllel kell megküzdenie az Európa-Ligában.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : , , ,