Rákosmente

Autómentes nap Rákosmentén

2011. szeptember 15. 8:40.

automentes_nap Európai Autómentes Napot rendeznek a főváros 17. kerületében szeptember 17-én, szombaton. Az Autómentes Nap célja, hogy népszerűsítse az alternatív közlekedést, és felhívja az emberek figyelmét arra, hogy az autón kívül is van élet. A rendezvény idejére lezárják a rákoskeresztúri városközpontban a Ferihegyi út kétszer két sávos szakaszát.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 17. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Új Városközpont Rákosmentén

2011. március 17. 19:37.

vizjatek 2010 tavasza óta folyik Rákosmente Új Városközpont beruházása, ami 2,7 hektáros terület felújítását jelenti, és vélhetőleg idén tavasszal végre elkészül. Az új városközpont egyik fontos momentuma a zöldövezet kiterjesztése, fák, cserjék és virágok ültetése, de díszkút, vízjáték és egy mesterséges lépcsős vízesés is díszíti az új főteret. Mostanra 90%-ban már készen van a beruházás, ami összesen bruttó 1,9 milliárd forintba került az önkormányzatnak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 17. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Itt a május, itt a majális

2010. május 1. 17:03.

2010. május 1-én Rákosmentén, majálist szervez a 17. kerületi önkormányzat, melynek keretén belül Rákosmente új városközpontjának alapkőletételén is részt vehetnek az oda látogatók.
Az önkormányzat egész napos dínom-dánomot hirdetett. A szervezésben a Vigyázó Sándor Művelődési Ház dolgozói segítettek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 17. kerület, Kultúra és Zene |

Még több: : , ,