Salgótarján

Szörnyethalt a 18. emeletről kizuhant lány

Szörnyethalt a 18. emeletről kizuhant lány

2012. március 28. 18:35.

Esélye sem volt túlélni a 18 emeltnyi zuhanást annak a 17 éves lánynak, aki szerdán Salgótarján egyik emeletes házából esett ki. Valószínűleg nem gyilkosság áldozata lett a fiatal.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Nógrád megye | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Túl van az életveszélyen Győzike nagylánya, Evelin

2011. szeptember 27. 11:15.

gaspar-evelin Gáspár Győző lánya, Evelin nincs életveszélyben, nem kell megműteni és minden bizonnyal teljesen fel fog épülni gerincsérüléséből, amit hétvégi autóbalesete során szenvedett. A showman és családja nem mozdul Evelin mellől. A 17 éves lány vasárnap szenvedett közúti balesetet a 22-es főúton, Kishartyán területén, amikor autójával árokba borult.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bulvár hírek, Nógrád megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Eladó Győzike luxusvillája

2011. szeptember 20. 17:42.

gyozike-villa Győzike most 8 millió forinttal olcsóbban hirdette meg családi fészkét, ám így se tolonganak érte a vevők. A salgótarjáni luxusházat korábban is megpróbálta eladni a Gáspár család, csak drágábban, ám akkor sem kellett, és most sem kell senkinek. A családfő igen nehezen éli meg a kudarcot és néha már az is megfordul a fejében, hogy ingyen odaadja valakinek, csak szabaduljon meg tőle.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bulvár hírek, Nógrád megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

3. Bányarém Fesztivál 2011.

2011. augusztus 31. 9:41.

3-banyarem-fesztival A legszebb bányamanót és bányarémet is keresik a 3. alkalommal megrendezésre kerülő Bányarém Fesztiválon, amit az ősz első hétvégéjén, szeptember 3-án és 4-én rendeznek meg Salgótarjánban. A fesztivál résztvevői megtudhatják: Hogyan nézhetett ki a Bányarém? Kellett-e egyáltalán félni tőle? Mit ettek és mit ittak a bányászok a bányában? Milyen volt a bányászok élete?

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Kultúra és Zene, Nógrád megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Győzikét adócsalással vádolják

2011. június 3. 12:16.

gyozike-es-bea Győzike és Bea asszony ellen több mint 20 millió forintos adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt emelt vádat a Salgótarjáni Városi Ügyészség. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vizsgálata nyomán kiderült, hogy a két ismert celeb néhány évvel ezelőtti adóbevallásában nem szerepel a médiatevékenység és annak jövedelme.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Nógrád megye | 2 Hozzászólás »

Még több: : , ,