véradás

Retro Véradás 2012. Szeptember 8. Városmajor

Retro Véradás 2012. Szeptember 8. Városmajor

2012. augusztus 7. 15:45.

Jéghideg sör, finom virsli, sósperec és ajándékcsomag vár minden véradót 2012. szeptember 8-án a városmajori Retro Véradáson.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 12. kerület, Budapesti Hírek, Budapesti Programok, Életmód | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Adni jó: Országos Karácsonyi véradás

2011. december 6. 18:42.

veradas_0 Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) december 12-től ismét meghirdeti karácsony előtti „Adni jó” elnevezésű véradási akcióját. Mindenki, aki az ünnepek közeledtével beteg embertársaira gondol és elmegy vért adni – így az ajándékozásnak eme különleges módját választja – 400 gramm szaloncukrot kap az OVSZ-től.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Véradást Szervez az Országos Vérellátó Szolgálat

2011. november 1. 18:55.

veradas A négynapos hosszú hétvége után, november 2-5. között minden egészséges embert vár az Országos Vérellátó Szolgálat az  országos vérkészletek feltöltéséhez. Aki teheti, segítsen, hiszen jól tudjuk, a vért nem lehet semmi mással pótolni, hiánya pedig életekbe is kerülhet. Csak rajtunk áll, hogy a betegek gyógyulásához, műtétjéhez szükséges vérkészlet rendelkezésre álljon.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

RETRO VÉRADÁS – 2011. szeptember 3.

RETRO VÉRADÁS – 2011. szeptember 3.

2011. augusztus 1. 17:38.

Retro Véradás 2011. szeptember 3. Retro Véradást szervez az OVSZ (Országos Vérellátó Szolgálat) 2011-ben is a 12. kerületi Városmajorban. Pontos dátum: 2011. szeptember 3. Helyszín: 1122 Budapest, Városmajor. Akik ellátogatnak és vért adnak, jótettükért cserébe sört, virslit és péksüteményt is ajándékba kapnak. Ne feledjük, hogy: Vérre bárkinek, bármikor szüksége lehet! Gyere hát el Te is, és adj vért, hogy ezzel életet ments!

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 12. kerület, Életmód, Vezér Cikkek | 2 Hozzászólás »

Még több: : ,

Júliusban minden csütörtökön várják a véradókat

2011. július 1. 19:18.

veradas_0 A Magyar Vöröskereszt júliusban minden csütörtökön várja a véradókat a budapesti székházában, de a nagy tömegeket vonzó rendezvényekre és fesztiválokra is kitelepszik, hiszen a nyári hónapokban is nagyon fontos, hogy minél többen adjanak vért. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ha vért adunk, akkor életeket mentünk meg.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

“Életünket és vérünket”: egészségnap szülőknek, tanároknak és diákoknak

2010. május 31. 21:22.

egeszsegnap Második alkalommal szerveztek egészségnapot a XXII. kerületi Hugonnai Vilma Általános Iskolában. A diákoknak szervezett előadásokon és orvosok és szakemberek különféle betegségek tüneteiről, veszélyeiről beszéltek. Délután pedig a tornatermet rendezték be véradó helynek, ahol a szülők és a pedagógusok is önként adhattak vért.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 22. kerület, Életmód |

Még több: : , ,