2013. február 15. 10:34.

Megölte két gyermekét és magával is végzett egy férfi Csepregen. Egyes források szerint az apa magukra gyújtotta a házat is, amiből a feleség ki tudott menekülni.

Családi tragédia történt február 14-én este a Vas megyei Csepregen, a Bartók Béla utca egyik családi házában. Egy férfi megölte két kisgyermekét és magával is végzett.

A hivatalosan meg nem erősített információk szerint a férfi késsel támadt szeretteire. Az MTI úgy tudja, hogy egy 3 éves és egy 4 éves kisfiú halt meg, a családnak állítólag anyagi gondjai voltak. A nyugat.hu értesülései szerint a csepregi férfi kamionsofőrként dolgozott és szerelemféltésből gyújtotta rá feleségére a házat, ám az asszonynak sikerült kimenekülnie a lángok közül. Az anyát füstmérgezéssel szállították kórházba, nincs életveszélyben.

csepregi gyilkosság

A házban a rendőrök két kisgyermek és egy férfi holttestét találták meg

A megkérdezett környékbeliek normális, barátságos embernek ismerték a férfit, de kiderült, hogy édesanyja korábban szintén önkezével vetett véget az életének – írja a nyugat.hu.

A rendőrség teljesen lezárta a tragédia helyszínét és a nyomozás érdekében egyelőre nem nyilatkozik.

A következő híreink is érdekelhetik:
fegyveres

Véres családi dráma Abonyban

2012. augusztus 28. 10:47.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
kiselefánt

Több, mint 50 év után kiselefánt született a Fővárosi Állatkertben. Becslések szerint az elefántborjú 75 kilós, 85 centi magas, gond ...