2011. november 30. 10:30.

dobo-kata_1 Dobó Kata néhány héten belül világra hozza első gyermekét. A 37 éves színésznő nagy titokban tartotta a baba nemét, ám mégis sikerült kideríteni: kislánya lesz Katának és Gulyás Leventének. A pár nem csak a leendő kis jövevény nemét próbálta elhallgatni, hanem a terhesség tényét is tagadta a legvégsőkig.

Egy hónapja még a színésznő sem tudta, hogy milyen nemű lesz születendő gyermeke, ám mostanra bizonyossá vált, hogy kislánnyal ajándékozza meg párját, Gulyás Leventét – árulta el egy neve elhallgatását kérő személy, aki rendszeresen találkozik a kismamával. Az informátor elmondása szerint Kata boldogan újságolta legszűkebb baráti körének, hogy kislányt hord a szíve alatt. A kis jövevény neve még nem dőlt el, pedig már régóta gyűjtögetik a lehetséges keresztneveket.

A vörös hajú színésznő és a Békés megyei Jókai Színház zenei igazgatója 2009 tavasza óta alkotnak egy párt. Gulyás Levente akkor még nős volt, ám azóta elvált feleségétől. A pár kapcsolatát óvta a nyilvánosság elől és a terhességet is akkor árulta el, amikor már nem lehetett eltitkolni.

Dobó Kata egy korábbi interjúban mesélt arról, hogy  nagyon érzelmes kismama, ugyanis akár egy reklám hatására is könnybe lábad a szeme.

A következő híreink is érdekelhetik:
Dobó Kata levetkőzött

Dobó Kata levetkőzött

2011. szeptember 16. 17:53.
Dobó Kata tagadja, hogy terhes

Dobó Kata tagadja, hogy terhes

2011. május 19. 16:19.
Dobó Kata babát vár

Dobó Kata babát vár

2011. május 18. 13:57.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2798 w=320 h=80 float=left]A bíróság a maximálisan kiszabható 4 éves börtönbüntetésre ítélte Dr. Conrad Murrayt, Michael Jackson orvosát. Három ...