2011. szeptember 16. 17:53.

dobo-kata Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, így a Marie Claire női magazin 8 ismert magyar hölgyet gyűjtött maga köré és arra kérte őket, hogy lenge öltözetben álljanak modellt, hirdetve a rák ellenes szűrések fontosságát. A hírességek örömmel tettek eleget az újság kérésének és az elkészült csodás képekkel arra hívják fel hölgytársaik figyelmét, hogy mennyire fontos a megelőzés.

Dobó Kata, Zséda, Ebergényi Réka topmodell, Tóth Gabi, Udvaros Dorottya, Pálinger Katalin kézilabdakapus, D. Tóth Kriszta és Fejős Éva író, újságíró csatlakoztak a jó ügyhöz és eleget téve a Marie Claire felkérésének „felül semmibe” fotózkodtak.

Dobó Kata most várja első kisbabáját, de még így is aktívan részt vesz a Magyar Hospice Alapítvány munkájában. A 37 éves színésznő 2008-ban már kampányolt a mellrák ellen az Egészség Hídja Összefogás egyik arcaként.

Fontos felhívni az emberek figyelmét arra, hogy ma már a mellrák 95%-ban gyógyítható, ha idejében diagnosztizálják – mondta Dobó Kata, aki rendszeresen jár szűrővizsgálatokra és az egészséges életmódra törekszik: megválogatja, hogy mit eszik, hetente többször sportol, mert úgy véli, a tudatossággal lehet a legjobban védekezni a betegség ellen. Elmondása szerint amióta terhes, még jobban odafigyel magára és egészségére.

A következő híreink is érdekelhetik:
Dobó Kata tagadja, hogy terhes

Dobó Kata tagadja, hogy terhes

2011. május 19. 16:19.
Dobó Kata babát vár

Dobó Kata babát vár

2011. május 18. 13:57.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2304 w=320 h=80 float=left]A Mobilitási Hét, a Tudományok Hídja és a Nemzeti Vágta miatt teljesen felborul Budapest közlekedése a ...