2011. május 19. 16:19.

dobo-kata_0 Szerdán beszámoltunk arról, hogy Dobó Katát egy szemfüles kismama látta egy budapesti kórház nőgyógyászatán, ahol az orvosi vizsgálat után édesanyjának boldogan újságolta, hogy kisfia lesz. A színésznő tagadta a hírt, és bizarr pletykának nyilvánította. Csupán annyi igazságalapja van az egésznek, hogy Kata tényleg járt a minap egy kórház szülészetén édesanyja társaságában, mert húga vasárnap adott életet második gyermekének, és meglátogatták a mamát, valamint a babát.

Dobó Kata minden más hírt tagad és cáfol: nem terhes, nem ment be semmilyen nőgyógyászati vizsgálatra, és nem újságolta boldogan édesanyjának, hogy kisfiút hord a szíve alatt.

A színésznő kénytelen volt elmesélni, hogy abban a bizonyos kórházban, ahol látták, egy emeleten van a szülészet és a nőgyógyászat. A két osztály találkozásánál van egy váróterem, ahol körülbelül 10-15 percet töltött édesanyjával, míg húga kihozta megmutatni a kisbabáját, aki történetesen kisfiú.

Kata nem akarta húga családi eseményeit a nyilvánosság elé tárni, mert úgy gondolja, hogy ehhez senkinek semmi köze. Szerencsére a testvére megértően kezelte azt, hogy meg kell magyaráznia a színésznőnek a kényes szituációról terjedő pletykát.

Kata mindig is szűkszavúan nyilatkozik magánéletéről, és azt mondja, ha tényleg babát várna, akkor nem idegen emberek füle hallatára nyilvánítaná ki örömét.

A következő híreink is érdekelhetik:
Dobó Kata kislányt hord a szíve alatt

Dobó Kata kislányt hord a szíve alatt

2011. november 30. 10:30.
Dobó Kata levetkőzött

Dobó Kata levetkőzött

2011. szeptember 16. 17:53.
Dobó Kata babát vár

Dobó Kata babát vár

2011. május 18. 13:57.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=1481 w=320 h=80 float=left]Tarlós István főpolgármester megkapta Franklin D. Roosevelt unokájának, Anna Eleanor Roosevelt Seagraves levelét, amiben a 84 ...