2012. április 13. 10:44.

Az Éden Hotel 6. párválasztó ceremóniája az értelem és az érzelem próbája volt. Krisztián elszalasztotta a lehetőséget, hogy elbúcsúzzon Nikitől, Nikolettnek pedig véget ért a játék.

A csapat a párválasztóig sikeresen eltitkolta Nikolett elől, hogy senki nem a valódi párjával van, így az új lány semmit nem vett észre abból, hogy a játékosok közvetlenül beköltözése előtt párt cseréltek. A taktikai csavar jól sikerült, ugyanis Nikolett nagyot nézett, amikor a párválasztón számára teljesen új párok alakultak, ugyanis sokan visszatértek régi társukhoz.

Anikó Leventét választotta, Edina majd’ belehalt abba a három éjszakába, amit Máté nélkül kellett töltenie, így alig várta, hogy visszakaphassa a fehérvári srácot. Noémi nem tért vissza Píthez, hanem maradt új párjával, Omarral. Nikolett váratlanul Pítet választotta, és Petra is újdonsült bizalmasa, Pít mögé állt. Kíra teljesítette küldetését, és Krisztiánt választotta párjának.

Éden Nikolett

Éden Nikolett

Pít mögött két lány is állt, így neki választania kellett Nikolett és Petra között. A többségnek egyik lány sem szimpatikus, ugyanis Petra nem tud, Nikolett pedig nem akar beilleszkedni az Édenbe. Pít időközben megkedvelte Petrát, így őt választotta társának. A játékosok megkönnyebbültek, hogy az Édenen kívül tudhatják azt a lányt, aki kitette Nikit. Ám ezzel még nem értek véget az izgalmak, ugyanis Horváth Éva különleges ajánlattal állt Krisztián elé.

A műsorvezető lehetőséget adott a 19 éves fiúnak, hogy elbúcsúzzon Nikitől, ám csak akkor láthatja viszont elvesztett párját, ha Pítet ráveszi, hogy Petra helyett inkább Nikolettet válassza. Krisztiánnak nem sikerült meggyőznie cimboráját a párcseréről, így már biztos, hogy nem köszönhet el Nikitől. A fiú teljesen magába zuhant és csak az éltette, hogy Nikolettet – aki miatt Nikinek távoznia kellett – nem kell többé eltűrnie az Édenben.

Kíra titkos küldetésére is fény derült, ám Krisztiánt nem nagyon érdekelte, hogy csak feladat miatt választotta őt a szőke lány, ugyanis még mindig Niki elvesztése miatt kesergett.

A következő híreink is érdekelhetik:
Éden Tomi

Éden Tomi kiesett – Éden Hotel 2

2012. április 6. 10:40.
Éden Gábor kiesett – Éden Hotel 2

Éden Gábor kiesett – Éden Hotel 2

2012. március 16. 9:45.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Cristofel és Veronika

VV Veronikát kórházba kellett szállítani, miután volt szerelme, Cristofel brutálisan megverte. A kubai csődör nem tagadja: valóban megpofozta a lányt, ...