2012. április 6. 10:40.

Az Éden Hotel 5. párválasztó ceremóniáján Omar a védettségét arra használta fel, hogy hazaküldje Tomit.

Csütörtökön Pít romantikus reggelire vitte párját, Noémit, mivel ő nyerte el a legromantikusabb versíró címet. A nap hátralévő része már kevésbé telt kellemesen, ugyanis mindenki a saját esélyeit latolgatta az esti párválasztó miatt. Omar védettséget élvezett, így a játékosok azt próbálták kitalálni, hogy az új fiú kit akar hazaküldeni.

Az Éden Hotel 5. párválasztó ceremóniáján ismét a fiúk voltak többen, így nekik kellett párt választani. Levente Anikóval szeretné végigvinni a játékot. Krisztián természetesen Niki mögé állt. Úgy tűnt, Tomi egyelőre kitart az új lány, Petra mellett. Máté ismét Edinát választotta. A romantikus reggeli után Pít ki mást választhatott volna, mint Noémit. A régi párok összeálltak, ám még hátra volt Omar.

Az Éden Hotel játékosai nagyon féltek az új játékos döntésétől, hiszen az utolsó pillanatig nem tudták, hogy kit fog hazaküldeni. Omar nem robbantotta szét az erős párokat, a többség óhajának eleget téve Tomi és Petra mellé állt, ami azt jelentette, hogy Tominak véget ért a játék.

Tomit egyébként kevesen kedvelték az Édenben, hiszen beköltözése után egyből át akarta venni az irányító szerepet, így sok konfliktusa volt a többiekkel.

Éden Tomi

Omar jóvoltából Éden Tominak véget ért a taktikázás

A következő híreink is érdekelhetik:
Éden Gábor kiesett – Éden Hotel 2

Éden Gábor kiesett – Éden Hotel 2

2012. március 16. 9:45.
Éden Adrienn kiesett – Éden Hotel 2

Éden Adrienn kiesett – Éden Hotel 2

2012. március 8. 23:32.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
VV Attila és VV Kinga

A VV5 győztese és a villa cselszövője hivatalosan is egy párt alkotnak. Kinga és Attila szűkszavúan, de megerősítette: tényleg egymásba ...