2011. szeptember 20. 17:42.

gyozike-villa Győzike most 8 millió forinttal olcsóbban hirdette meg családi fészkét, ám így se tolonganak érte a vevők. A salgótarjáni luxusházat korábban is megpróbálta eladni a Gáspár család, csak drágábban, ám akkor sem kellett, és most sem kell senkinek. A családfő igen nehezen éli meg a kudarcot és néha már az is megfordul a fejében, hogy ingyen odaadja valakinek, csak szabaduljon meg tőle.

Gáspár Győző 2007-ben már megpróbálta értékesíteni az ingatlant, ám nem sok sikerrel. Most ismét megpróbálkozott eladni a házat, annyi különbséggel, hogy 8 millió forinttal olcsóbban hirdette meg, ám így sincs érdeklődő iránta.

Egy ingatlannal foglalkozó szakértő elmondta, hogy a recesszió nem igazán kedvez az ingatlanpiacnak, és Salgótarján nem számít kimondottan jómódú környéknek, az embereknek nincs pénzük luxusvillát vásárolni.

Az adócsalással vádolt Győzike állítása szerint nem tartozása miatt akar megszabadulni az ingatlantól, hiszen azt gyerekei kapták ajándékba nagypapájuktól, így az érte kapott pénz is őket illeti majd. Mindenesetre Győzike nem tagadja, hogy mihamarabb el akarja adni az RTL Klub valóságshow-jából ismertté vált házat, és elkeseredésében néha arra is gondol, hogy valakinek csak úgy ingyen odaadja.

A következő híreink is érdekelhetik:
Minden eladó! – vásár a Merlinben

Minden eladó! – vásár a Merlinben

2011. december 17. 8:49.
Időgép eladó

Időgép eladó

2011. október 17. 11:59.
Győzikét adócsalással vádolják

Győzikét adócsalással vádolják

2011. június 3. 12:16.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2323 w=320 h=80 float=left]Claudia édesapja árulta el a nagy hírt, miszerint műsorvezető lánya és a szintén tévés körökben mozgó ...