2012. április 13. 13:27.

Az egyik orvosszakértői vélemény szerint Damu Roland állapota életveszélyes, ezért a bíróság elhalaszthatja a börtönbüntetést. 

Damu Roland pszichés állapota súlyos, életveszélyes – derül ki az egyik orvosszakértői véleményből. Bár Ruttner György, a 4 és fél év szabadságvesztésre ítélt színész ügyvédje nem fejtette ki, hogy pontosan mit takar a diagnózis, azt azért elárulta, hogy szerinte ez elegendő ahhoz, hogy védence börtönbe vonulását elhalassza a bíróság. Az ügyvéd megjegyezte, hogy a színész ügyében sok furcsaság van, ezért minden eshetőségre felkészülnek, és ha nem halaszthatják el a börtönbüntetés megkezdését, akkor fellebbeznek.

Többféle orvosszakértői vélemény is készül Damu ügyében, és az említett eredmény sok közül csak az egyik, a többit jövő hét elején teszik közzé.

Damu Roland

Damu pszichés állapota életveszélyes, ezért a bíróság elhalaszthatja börtönbüntetését

A nemi erőszakkal vádolt Damu Rolandnak még április hónapban meg kellene kezdenie börtönbüntetésének a letöltését, ugyanis már megkapta a behívót, bár Ruttner elmondása szerint az ítéletet a mai napig nem kapták kézhez.

A következő híreink is érdekelhetik:
Damu Roland

Damu Roland már járni sem tud

2012. április 17. 12:37.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Éden Nikolett

Az Éden Hotel 6. párválasztó ceremóniája az értelem és az érzelem próbája volt. Krisztián elszalasztotta a lehetőséget, hogy elbúcsúzzon Nikitől, ...