2011. augusztus 2. 11:17.

keseles Hétfő délután életveszélyesen megkéseltek egy 26 éves férfit Budapesten, a 4. kerületben. A támadást heves szóváltás előzte meg. A 35 éves tettes többször, súlyosan megsebesítette áldozatát, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba – mondta Pap Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese. Az elkövetetőt később sikerült elfogniuk a hatóságoknak.

A tettlegesség előtt a két férfi összeveszett valamin, és szóváltásba keveredett a Klauzál utcában. A 35 éves férfi ekkor nekitámadt a fiatalabb férfinak és többször, életveszélyesen megsebesítette. Az áldozatot súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A feltételezett elkövetőt néhány órával a történtek után elfogták a rendőrök a 15. kerületi Deák utcában. A férfit előállították, kihallgatása jelenleg is folyik. Az elfogott férfit életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítják a hatóságok.

A BRFK életvédelmi osztálya folytat eljárást az ügyben.

A következő híreink is érdekelhetik:
kés

Elkapták a monori késelőt

2012. augusztus 16. 11:51.
Halálos késelés Ferencvárosban

Halálos késelés Ferencvárosban

2011. szeptember 12. 8:50.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=1998 w=320 h=80 float=left]A 11. kerületi Feneketlen – tó és környéke rengeteg állat lakóhelye, és a környékbeliek egyik legkedvesebb ...