2012. augusztus 16. 11:51.

Székesfehérváron kapták el azt a 31 éves férfit, aki augusztus 14-én késsel súlyosan megsebesítette volt barátnőjét, majd elmenekült – közölte Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Augusztus 15-én a gyanúsított egyik lehetséges tartózkodási helyét ellenőrizték a székesfehérvári rendőrök és ott meg is találták a keresett személyt. A férfi menekülni próbált a hatóság elől: kiugrott a harmadik emeletről, ám nem sikerült egérutat nyernie, ugyanis eltörte a lábát. A gyanúsítottat kórházba szállították és őrizetbe vették, de még nem hallgatták ki, gyilkossági kísérlet miatt indult eljárás ellene.

Az ön- és közveszélyes, budapesti férfi augusztus 14-én reggel kést ragadott és súlyosan megsebesítette exbarátnőjét, egy 18 éves monori nőt. A dulakodás az utcán folytatódott, és csak egy szomszéd közbelépésének köszönhető, hogy nem végződött tragédiával az eset. A késelő elmenekült a helyszínről, volt barátnőjét súlyos sérülésekkel kórházba szállították. A gyanúsított valószínűleg szerelemféltésből támadta meg volt barátnőjét.

kés

Székesfehérváron kapták el a monori késelőt

A következő híreink is érdekelhetik:
kommandósok

Elkapták Seres Zoltán gyilkosát

2012. augusztus 14. 19:41.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Westend

Súlyos koponyasérüléseket szenvedett az a hároméves kisfiú, aki 10 métert zuhant a Westendben. Döbbenetes baleset történt augusztus 12-én a WestEnd ...