2012. július 10. 19:12.

Vasárnap hajnalban Pécsen eltűnt Bándy Kata rendőrségi pszichológus. A 25 éves lány hajnali 2 órakor egy buliból ment haza, de otthonába a mai napig nem érkezett meg.

Megvan Bándy Kata gyilkosa képpel »

Bándy Kata eltűnése után az ismerősök felhívást intéztek a közösségi oldalakon, hogy minél előbb megtalálják. A Facebookon megosztási hullám indult, több nyelven olvasható az eltűnés.

Az ismerősei vasárnap hajnali 2 óra körül látták utoljára Katát, mikor a Hungária útról gyalog indult el és tervei szerint a Kórház tér – Ferencesek utcája – Széchenyi tér – Király utca – Búza tér és Dugonics utca útvonalon ment volna haza, ám nem érkezett meg. A 25 éves lány 165 centi magas, vékony testalkatú, váll alá érő szőke-vörösesszőke hajú. Eltűnésekor fekete ujjatlan pólót, barack színű szoknyát és fehér övet viselt.

Eltűnt Bándy Kata 25 éves rendőrségi pszichológus

Eltűnt Bándy Kata 25 éves rendőrségi pszichológus

Kata 2010 óta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon dolgozik, mint pszichológus. Miután hétfőn nem ment be dolgozni, a hatóságok értesítették a lány szüleit az esetről. Úgy tudni, hogy telefonja vasárnap óta elérhetetlen, lakásán a jelek szerint szombat óta nem járt. A rendőrség megerősítette az eltűnést.

Családja és ismerősei kérik, hogy ha bárki tud valamit Bándy Katáról, jelentkezzen a rendőrségen vagy a 0630/7739345-ös telefonszámon.

Bándy Kata

Bándy Kata: az alábbi kép az eltűnés éjszakáján történt, és a látható ruhát viselte (fotó: facebook.com)

TV2 videó – Tények

A következő híreink is érdekelhetik:
P. László

Megszólalt Bándy Kata gyilkosa

2012. július 17. 18:07.
P. László

Megvan Bándy Kata gyilkosa

2012. július 16. 14:20.

Hozzászólás írása:

 1. Béci szerint:

  Nem kell ok az öléshez,ezeknek az egyedeknek, mert nem emberek,állatoknak sem nevezném,azok is különbek.Ez a mi hibánk hogy ilyen társadalomban élünk,ahol ez megtörténhet,mert semmi visszatartó erő nincs, börtönbe zárjuk egy életre? Haha ez nem büntetés,pláne hogy mi fizetjük a fenntartását.Nem elég hogy megölte a lányt,még a családját is tönkretette egy életre, amit nem lehet megemészteni.Azt mondom ha keményebben fellépnénk az ilyenek ellen, és példát statuálnánk, 2x is meggondolná a retek.Ilyen esetben halálbüntetés járna ezért,hiszen szándékos volt.Gondolhatta a cigány hogy ha egy bőrszíjja fojtogat vkit,akkor az előbb utóbb megfullad,nem gondolta?Szivesen megmutatnám rajta.Nagyon sajnálom a családot,őszinte részvétem.

 2. szatmári szerint:

  Együttérzünk a családdal, részvétünket nyilvánítjuk.

 3. sanya szerint:

  rohadt gyilkos

 4. Kissné Jutka szerint:

  Nagyon együtt érzek a családdal, Őszinte részvétünket fejezzük ki így ismeretlenül is. Felháborító,ha nem ismerte ez a gyilkos, akkor mi oka volt megölni, szerintem valaki felbujthatta. Az most hallgat,szerintem sem egyedül követte el, voltak segítőtársak.
  Szomorú,hogy ennyi bűnözés történik Magyarországon, és nem tesznek megfelelő intézkedést,amivel vissza tartanák ezeket a bűnözéseket.

 5. TYBY szerint:

  Részvétem a családnak.

 6. Valaki szerint:

  Pécsett, pontosabban!

Írj hozzászólást »
Ezt olvasta már?
pénz

A magas infláció miatt évközi, kiegészítő nyugdíjemelést tervez a kormány – írja a Napi Gazdaság. A nyugdíjemelésről szóló előterjesztés szeptemberben ...