2011. augusztus 25. 11:29.

kislany Egy három év körüli kislány szüleit, rokonait keresik Esztergomban. A kislányt egy pár adta le egy számára idegen lakásban, mondván az utcán találták a gyermeket. Mire a ház lakói értesítették a rendőrséget, addig a pár eltűnt. A kislány magyarul beszél, és csak a keresztnevét tudja megmondani. A gyermeket a tatabányai csecsemőotthonban helyezték el.

Szerda este egy fiatal pár csengetett be Esztergom Temesvári utcájának egyik lakásába azzal, hogy a velük lévő kislányt az utcán találták. A lakók értesítették a hatóságokat, de közben a pár eltűnt.

A rendőrség a tatabányai csecsemőotthonban helyezte el a gyermeket és fényképes felhívást tett közzé, hogy mihamarabb megtalálja a szüleit, rokonait.

A kislány keresztnevét nem hozza nyilvánosságra a rendőrség, ugyanis ez egyfajta szűrő lesz az esetleges jelentkezők számára. A gyermek 3 év körüli, 85 cm magas, vállig érő szőke haja van, szeme színe pedig kék. Rózsaszín mintás ruha és rózsaszínű cipő volt rajta, fehér csipke zoknival.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képen látható kislányt, tud valamit a családjáról, azonnal jelentkezzen a 107-es vagy a 112-es telefonszámon.

A következő híreink is érdekelhetik:
baba

10 évesen szült gyermeket egy kislány

2012. április 6. 14:32.
Kiesett egy kislány a másodikról

Kiesett egy kislány a másodikról

2011. augusztus 22. 12:43.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2177 w=320 h=80 float=left]Lezuhant a Progressz M-12M orosz teherűrhajó, amit szerdán indítottak el a Nemzetközi Űrállomásra. Az űrhajó nem ...