2011. február 17. 12:54.

balint-gazda Az ország Bálint gazdája, Bálint György életveszélyes sérülésekkel fekszik a Péterfy Sándor utcai kórház intenzív osztályán. A zebrán szabályosan átkelő idős urat egy autó ütötte el, aminek következtében agyrázkódást, csúnya fejsérülést, nyílt lábszártörést és csípősérülést szenvedett. A rendőrség nyomozást indított közúti baleset okozása vétségének gyanúja miatt az autó sofőrje ellen.

A baleset egy 16. kerületi kereszteződésben történt, amikor is Bálint gazda leszállt egy buszról és át akart kelni az Újszász és Galgahévíz utca közti zebrán. A gyalogátkelőhelyen egy nő is átment, amikor a szerencsétlenség történt, így mindkettőjüket elsodorta az autó. A hölgy könnyebb sérüléseket szenvedett. A lakók szerint életveszélyes az átkelőhely, hiába van zebra és 30-as tábla kitéve.

A kiérkező mentők azonnal a Péterfy Sándor utcai kórház sebészetére szállították Bálint gazdát. A 91 éves népszerű tévést jobb oldalán érte az ütés, aminek következtében az arca felrepedt, a szemürege betörött, agyrázkódást szenvedett, jobb lába két helyen eltörött – ami közül az egyik nyílt törés – és a csípője is megsérült. A család kérésére semmilyen további felvilágosítást nem ad a kórház. Az életveszélyes sérüléseket okozó sofőr a helyszínen megvárta a hatóságokat, így nem történt cserbenhagyásos gázolás.

A következő híreink is érdekelhetik:
Zebrán gázoltak el három gyereket

Zebrán gázoltak el három gyereket

2011. október 3. 13:29.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=812 w=320 h=80 float=left]Palácsik Tímea és Damu Roland viharos és állítólagos tettlegességig fajuló szakítása bejárta a médiát. Az elmúlt ...