2012. november 9. 15:59.

Még élt Szita Bence, mikor a gyilkosai eltemették – erősítette meg a család egyik tagja az orvosi körökből származó információt.

Újabb döbbenetes részlet került nyilvánosságra a brutális kaposvári gyilkosság kapcsán. Az orvosok a boncoláskor a máj állapotából arra következtettek, hogy a 11 éves felsőmocsoládi kisfiút élve temették el – mondta egy családtag a Kaposvári Újságnak.

Az internetes lap arról is beszámolt, hogy “Bencét valóban olyan brutálisan megkínozták a gyilkosai, mielőtt élve eltemették, hogy annak részleteit kegyeleti okokból nem szabad nyilvánosságra hozni”.

Szita Bence

Szita Bencét élve temették el a gyilkosai

A portál értesülését a rendőrségen nem kívánták sem cáfolni, sem megerősíteni. Mint kiderült, az üggyel kapcsolatban a nyomozás végéig semmilyen információt nem ad a hatóság.

Szita Bence megölésével a rendőrség P. Erikát, a fiú nevelőanyját és két kaposvári hajléktalant, K. Józsefet és B. Józsefet gyanúsítja, akik kihallgatásuk során beismerték: részt vettek a kegyetlen kivégzésben – írja a Kaposvári Újság.hu.

Mint ismeretes, a 11 éves fiút október 29-én ölték meg, holttestét a rendőrök november 3-án találták meg.

A következő híreink is érdekelhetik:
Szita Bence

Film készülhet Szita Bence haláláról

2012. november 29. 11:44.
Szita Bence

Nevelőanyja ölhette meg Szita Bencét

2012. november 5. 10:00.
Szita Bence

Eltűnt Szita Bence, 11 éves kisfiú

2012. október 31. 14:04.

Hozzászólás írása:

  1. Szili szerint:

    Szerintem a három tettesnek a bolondok házában a helye, mert ilyen bestiális gyermekgyilkosságot csak egy közveszélyes őrül tud elkövetni.

Írj hozzászólást »
Ezt olvasta már?
Ruttner és Stohl

Bizalomvesztés miatt kirúgta védencét, a börtönjárt Stohl Andrást dr. Ruttner György – írja a Blikk. A celebügyvéd besokallt és kiadta ...