2012. június 12. 17:09.

Az emberrablók hajnalban kiráncigáltak egy férfit zalaegerszegi lakásából, betuszkolták egy autóba, elvitték a város határába, megverték, majd sorsára hagyták. A gyanúsítottakat elfogták  - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség tájékoztatása szerint hétfő hajnalban három betolakodó kirángatott a lakásából egy férfit, ütlegelés közben betuszkolta egy kocsiba, majd megverte a férfi segítségére siető édesapát.

A betolakodók az áldozattal Zalaegerszeg határába hajtottak, ott széklábakkal ismét megverték, majd sorsára hagyták. Az első orvosi vélemények alapján az elrabolt férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos, míg édesapja nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

bilincs

A rendőrség elfogta az emberrablókat

A bejelentés nyomán a rendőrség nagy erőkkel nyomozni kezdett az ügyben és fél órával később a járőrök a landorhegyi városrészben megtalálták a keresett kocsit, melyből el akart menekülni az egyik gyanúsított, de nem sikerült neki. A másik két társát kedd hajnalban, Zalaapátiban fogták el.

A rendőrség mindhárom férfit őrizetbe vette, és felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás, valamint súlyos és könnyű testi sértés miatt eljárást indított ellenük.

A következő híreink is érdekelhetik:
fegyveres

Véres családi dráma Abonyban

2012. augusztus 28. 10:47.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Mágori Józsefné

A fideszes Mágori Józsefné felveszi a havi 116.000 forintos lakhatási támogatást, pedig két ingatlanja is van: egy Makón, egy pedig ...