2012. december 21. 10:35.

Az ökölvívó nem titkolja tovább: egy hónapja külön él spanyol feleségétől. A házaspárnak már hosszú ideje voltak problémái, de 6 éves kisfiúk miatt eddig igyekeztek menteni a menthetőt.

Erdei Zsolt úszhatna a boldogságban, hiszen állásajánlatot kapott a hazai bokszszövetségtől, megnyerte a két és fél éve húzódó perét az Universum Box-Promotion ellen, tavasszal pedig ismét ringbe léphet egy négyrésztvevős tornán. Ám Madár képtelen örülni a sikernek, ugyanis magánélete válságba került: spanyol felesége elhagyta.

A 38 éves ökölvívó 2005 nyarán vette feleségül az egyik ausztriai edzőtáborban megismert szerelmét, Arabellát. A pár boldogsága határtalan volt, amit kisfiúk születése koronázott meg.

„Régimódi ember vagyok, csak egyszer szeretnék esküvőt tartani. Épp ezért választottam olyan lányt, aki mindenben tökéletes nekem, s az egész életemet le tudom élni mellette” – mondta korábban Erdei, ám akkor még nem sejthette, hogy a családi idill nem tart örökké.

Erdei Zsolt és családja

2011 karácsonya: itt még úgy tűnt, hogy a bokszoló és felesége boldog, ám mint kiderült, már ekkor is voltak problémáik

Úgy tudni, Madárnak és Arabellának 2 éve vannak gondjai: a meccsekre való felkészülési időszak és a többhetes táborok szétzilálták érzelmeiket. Bár a bokszoló többször megpróbálta megmenti házasságát, már csak 6 éves kisfia, Viktor miatt is, de a mentőakciók csak ideig-óráig bizonyultak sikeresnek. Kapcsolatuk végleg zátonyra futott: Arabella egy hónapja összecsomagolt és egy budapesti albérletbe költözött.

„A hír igaz, Arabella elment. Most egy ideig külön élünk, és majd eldől, helyre tudjuk-e hozni a kapcsolatunkat. Ennél többet azonban nem szeretnék mondani, mert ez a magánügyem” – mondta megtörve Madár, aki kisfiáért is nagyon aggódik. Viktor most egy hetet édesanyjával, egy hetet pedig édesapjával tölt.

A következő híreink is érdekelhetik:
Fecó

VV Fecót ismét elhagyta a felesége

2013. március 14. 13:56.
Erdei Zsolt nem vonul vissza

Erdei Zsolt nem vonul vissza

2011. december 5. 15:31.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Bálint Antónia

Bálint Antónia 43 évesen is vállal szexi fehérnemű fotózást.Az egykori szépségkirálynő fekete csipkés fehérneműben, egy budapesti hotel elnöki lakosztályában pózolt ...