2012. március 21. 12:39.

Az Étterem Hét idején ismét 3.000 forintért jóllakhat mindenki. Március 26. és április 1. között Budapest csaknem 50 közép- és felsőkategóriás étterme várja a vendégeit minőségi ételekkel, kifogástalan kiszolgálással és hihetetlen alacsony árakkal.

A főváros legjobb éttermeiben nagyon finomakat lehet enni, de csak nagyon drágán. Ez alól csak az Étterem Hét kivétel, ugyanis ekkor 3.000 forintért jóllakhat a vendég.

Budapesten tavaly májusban rendezték meg először a külföldön nagy sikert aratott megmozdulást, ami persze egyből elnyerte a hasukat szerető magyarok tetszését. 2011-ben 31 budapesti étterem vett részt az akcióban, idén további 21 csatlakozott hozzá, köztük olyanok, mint az Aranyszarvas bisztró, a Bambuszliget japán étterem, Gepárd és Űrhajó Bolyki borbisztró és a Pavillon de Paris francia étterem.

Étterem Hét – Vacsorázz drága helyen olcsón!

Étterem Hét – Vacsorázz drága helyen olcsón!

A nagy érdeklődésre való tekintettel az Étterem Hétre csak és kizárólag online formában, az etteremhet.hu oldalon lehet asztalt foglalni. A weboldalon egy program számon tartja, hogy adott napon, adott étteremben hány szabad hely van, ennek alapján engedi az asztalfoglalásokat, melynek sikerességéről egy visszaigazoló e-mailt kap a vendég. Tehát az Étterem Hétre nem lehet személyesen vagy telefonon asztalt foglalni, ezért a torkoskodásra vágyó vendégeknek érdemes minél előbb online intézkedni.

A következő híreink is érdekelhetik:
TableFree Éttermi Napok

TableFree Éttermi Napok – 2013.

2013. március 4. 19:11.
Club 88 Étterem – Grill Terasz

Club 88 Étterem – Grill Terasz

2011. augusztus 10. 15:18.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap

A 2012-es Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap teljesen megújult programokkal, 4 helyszínen, 28 különböző fitneszórával várja a látogatókat március 25-én a ...