2011. október 12. 13:25.

felgyujtotta-magat Felgyújtotta magát egy 25 éves férfi a fővárosban, a 8. kerületi Nagyvárad tér közelében. A férfi először a SOTE tetejére akart feljutni, de mivel a biztonsági őr az útját állta, felgyújtotta magát. A fiatalember most életveszélyes állapotban fekszik a Szent István Kórház égési intenzív osztályán. Úgy tudni heroin hatása alatt állt, mikor égő anyaggal lelocsolta magát.

A 25 éves férfi testének nagy részén másod, valamint harmadfokú égési sérüléseket szenvedett és még magánál volt, amikor a kiérkező mentők ellátták és kórházba szállították. A sérültet a Szent István Kórház égési intenzív osztályán kezelik, állapota életveszélyes.

A Nagyvárad téren lévő SOTE épület biztonsági őre elmondta, a férfi szerda hajnalban a SOTE tetejére akart feljutni, ám nem engedte. Ekkor a fiatal elsétált az épülettől és meggyújtotta a ruháját. A lángokat a biztonsági őr oltotta el poroltóval.

Úgy tudni a 25 éves férfi heroinnal lőtte be magát, mielőtt lelocsolta ruháját gyúlékony anyaggal.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén azt mondták, hogy az ügynek nincs rendőrségi vonatkozása.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2487 w=320 h=80 float=left]A jövőben megadóztathatják a kevés gyümölcsöt tartalmazó lekvárokat és szörpöket, amitől a magyar gyümölcstermelés fellendülését várják ...