2013. február 28. 10:40.

Egy rokkantsági járadékától megfosztott bányász pofon vágta Polics Józsefet, Komló fideszes polgármesterét – írja a Pécsi Stop.

A február 27-i polgármesteri hivatalban tartott lakossági fórumon körülbelül 50 helyi, elégedetlen volt bányász jelent meg, akik azt fájlalták, hogy rokkantnyugdíjukat elvették tőlük és nincs miből megélniük.

A bányászok tömeges elégedetlensége többek között arra vezethető vissza, hogy Polics József polgármester a komlói képviselő-testületi ülésen nemrég azt mondta, nem tudja egyöntetűen támogatni annak a kormányrendeletnek a visszaállítását, amely a bányászati dolgozók társadalombiztosítási kedvezményeiről rendelkezett. A bányászok a fórumon akarták kérdőre vonni a polgármestert, hogy miért nem állt ki mellettük – értesült a Pécsi Stop.

Polics József

Pofon vágták a komlói polgármestert

Szemtanúk szerint a bányászok elsők között tették fel a kérdéseiket, de utolsók között kaptak választ, már ha kaptak, ugyanis nem mindegyiket méltatta válaszra Polics, sőt meglehetősen flegma volt velük. Hosszas zúgolódás után egy több mint 10 hónapja ellátás nélküli bányász felállt, és kétségbe vonta a polgármester szavainak igazságát, majd kiment a sorok közül és pofon vágta. A férfit a rendőrök vitték el – írja a Pécsi Stop.

Polics József az MTI-nek megerősítette, hogy az egyik résztvevő – akit egyébként korábbról ismer – megütötte a fórum alatt. Mint mondta, még gondolkodik azon, hogy tesz-e rendőrségi feljelentést az eset miatt.

A következő híreink is érdekelhetik:
3. Bányarém Fesztivál 2011.

3. Bányarém Fesztivál 2011.

2011. augusztus 31. 9:41.
Újra szólt a világhírű orgona

Újra szólt a világhírű orgona

2010. június 27. 11:05.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Habony Árpád

Garázdaságért 2 év próbaidőre ítélték Habony Árpádot, Orbán Viktor főtanácsadóját – írja a Magyar Narancs. A lap szerint a miniszterelnök ...