2013. március 5. 13:01.

Újra a TV2-höz pártolt Friderikusz Sándor. A tévés faképnél hagyta az RTL Klubot, hogy a konkurencián hamarosan induló gyerek-tehetségkutató, Az ének iskolája című műsor házigazdája legyen.

Lejárt Friderikusz Sándor és az RTL Klub 1 éves szerződése, így a tévés megvált eddigi munkaadójától és a Legyen Ön is milliomos! kvízmesteri székétől, hogy a TV2-n áprilisban induló gyerek-Megasztárként emlegetett, Az ének iskolája című tehetségkutató műsorvezetője legyen.

A műsor nem csak felhőtlen szórakozást, hanem vélhetően sok újdonságot is tartogat a hazai tévénézők számára, hiszen más tehetségkutatókkal ellentétben, itt nem felnőttek mérkőznek meg a zsűri pontjaiért és a nézői szavazatokért, hanem 8–14 év közötti gyermekek mutatják be énektudásukat, majd egy négytagú tanári kar értékeli őket, az osztályfőnök szerepét pedig Friderikusz Sándor tölti be.

Friderikusz Sándor

Friderikusz Sándor elhagyta az RTL II-t és a Milliomos-t, és átigazolt a TV2-höz

„Az ének iskolája egy igazi szívhez szóló műsor az egész család számára. Itt nem esnek ki a gyerekek, hanem rafinált módon csak a fejlődésüket látják majd a nézők műsorról műsorra. A tanárok soha nem fognak durván kritizálni – én ezért sem kerülhettem be a tanári karba –, viszont én leszek a remélhetőleg mindenki által imádott osztályfőnök. Képesség dolga az egész, a 10-12 évvel ezelőtti Gyerekszáj is azt bizonyította, hogy gyorsan megtalálom a hangot a gyerekekkel. Remélem, hogy most is így lesz, sőt a gyerekek ismeretében ezt már most is elmondhatom” – mondta az új műsorral kapcsolatban Friderikusz.

A következő híreink is érdekelhetik:
Az ének iskolája

Íme Az ének iskolája tanári kara

2013. március 14. 15:41.
zene

Nem lesz kieső Az ének iskolájában

2013. január 14. 19:21.
Friderikusz Sándor plasztikáztatott?

Friderikusz Sándor plasztikáztatott?

2012. március 1. 18:44.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
TableFree Éttermi Napok

Több mint 50 budapesti étterem kínálja különleges menüit 3.000 vagy 5.000 forintért a TableFree Éttermi Napok keretében 2013. március 6. ...