2012. március 29. 9:55.

Gallusz Niki színésznő nemrég felvállalta, hogy egy nő az élettársa. Niki most boldogan mesélt párkapcsolatáról és a következményekkel dacolva ország-világnak bemutatta szerelmét, Laurát.

Niki párja lemezlovasként dolgozik és másfél éve egy rendezvényen ismerkedtek meg. A színésznő elmondása szerint amint meglátta Laurát, egyből rokonszenves lett neki és kíváncsiságot érzett iránta, ám azt hitte, hogy férfi. Persze Laurának sem volt közömbös Niki, sőt úgy gondolta, hogy mint nő, tökéletes lenne számára. A DJ azóta mindennap hálát ad azért, hogy Niki mellette van.

Érzelmeik napról napra erősebbek és mélyebbek – mondják a lányok, akik már megismerték egymás családját és baráti társaságát is. Elmondásuk szerint voltak az  ismerőseik között olyanok, akik meglepődtek párkapcsolatukon, ugyanis Gallusz Niki Laura előtt egy férfival élt együtt.

Niki és Laura

Gallusz Niki boldog Laurával

A színésznő szerint ez a fajta kapcsolat csak Laurával jöhetett létre, és nem tudja elképzelni, hogy másik nő vonzó legyen számára a jövőben.

A következő híreink is érdekelhetik:
18+

Éden Niki meztelenül a Playboyban (kép)

2012. április 27. 10:09.
Gallusz Niki

Gallusz Niki eljegyezte barátnőjét

2012. április 10. 12:20.
A McLaren bemutatta az MP4-27-et

A McLaren bemutatta az MP4-27-et

2012. február 1. 17:38.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Alicia Silverstone

Alicia Silverstone minden bizonnyal büszke arra, hogy szájból szájba eteti 11 hónapos kisfiát. Sokakat felháborított az a videó, melyben a ...