2011. június 3. 18:29.

gigi_2 Ha minden a tervek szerint halad, akkor a következő Playboy számok egyikének a címlapján a Való Világ 4 barna bombázója, az ország hugicája, Gigi domboríthat. A férfiak nagy örömére a nyuszis magazintól megszokott stílusban, vagyis igen lenge öltözetben lesz látható Gigi. A Való Világ vadmacskája és a Playboy között már régóta folynak a tárgyalások, és már nem kell sok, hogy létrejöjjön a felek közötti megállapodás.

Pantl Péter, a magazin főszerkesztője szerint akár már a következő héten aláírhatják a szerződést. Amennyiben sikerül VV Gigit rávenni a címlapfotózásra, vélhetően sok férfi álma teljesül azzal, hogy a lány megmutatja bájait.

Pantl Péter azt nem árulta el, hogy egy-egy magyar sztár mennyi pénzt kap azért, hogy a magazin kedvéért ledobja ruháit. Annyi biztos, hogy a százezres nagyságrendtől a milliós tételekig minden előfordulhat, hiszen sok mindentől függ az összeg. Például nem mindegy, hogy mennyire ismert nőről van szó, mennyire bevállalós a hölgyemény, és a pályája melyik szakaszában kérik fel a fotózásra.

A következő híreink is érdekelhetik:
Gigi is költözik Olivérrel?

Gigi is költözik Olivérrel?

2011. április 15. 8:59.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=1586 w=320 h=80 float=left]A néhány napja pszichiátriára került színésznő jobban van, és már otthon pihenget.  Ahogy már korábban beszámoltunk ...