2011. július 2. 10:49.

gigi_3 VV Gigi, alias Rácz Ildikó, a Való Világ 4 hugicája igent mondott a Playboy felkérésének és megszabadult minden ruhájától egy címlapfotózás kedvéért. Az exvillalakó sokáig nem tudta eldönteni, hogy elvállalja-e a fotózást, végül beadta a derekát és levetkőzött a legnagyobb férfimagazin kedvéért. Gigit a Balatonon, egy jachton, luxuskörülmények között, naplementében fotózta le Kasza Tibi.

VV Gigi döntését bizonyára nagyban befolyásolta, hogy egy neves újság címlapján szerepelhet, és az sem lehetett mellékes, hogy meg is fizették fáradságát.

Gigi kifejezett kérése volt, hogy Kasza Tibi fotózza, ugyanis őt már volt szerencséje megismerni villaléte alatt.

A Rácz-hugica elmesélte, hogy a fotózás nem volt könnyű, ugyanis a jacht nagyon himbálózott, és nehéz volt elkapni a megfelelő pillanatot, amikor a felhők, a naplemente és az összhatás tökéletes, de végül sikerült. A munkát nehezítették a kíváncsi vitorlázók és szörfösök is, akik miatt a Balaton közepéig be kellet menni a jachttal.

A képek elkészültek és már a boltokban van a Playboy legújabb száma, amin a Rácz-testvér női tagja domborít.

Gigi nagy nehezen elárulta, hogy eddig eltitkolt szerelme mit szól a képekhez. Johé tud a fotózásról, sőt támogatta az ötletet, hiszen neves újságról és művészi aktokról van szó. A spanyol modell még nem látta a képeket, de Gigi hamarosan kiutazik szerelméhez Mallorcára, és megmutatja neki a szexi fotókat.

Hozzászólás írása:


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 35 bytes) in /web/budapestkereso/helyitipp.hu/wp-includes/meta.php on line 569