2012. március 20. 11:15.

gyilkossag_0 Brutális gyilkosság és öngyilkosság történ kedd reggel a főváros 15. kerületében. Egy férfi megölte egyik ismerősét, majd saját magát is fejbe lőtte. A rendőrség emberölés miatt indított nyomozást – mondta Horváth Katalin Fanni, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője.

A BRFK tájékoztatása szerint egy 43 éves férfi lelőtt egy 64 éves idős urat március 20-án reggel 8 óra előtt nem sokkal Újpalotán, a Zsókavár utca egyik lakásában, majd elmenekült és Nyírpalota úti otthonában öngyilkos lett. Az előzetes hírekkel ellentétben a tettes és az áldozat nem álltak rokoni kapcsolatban, de a családjaik révén ismerték egymást.

A rendőrség nem kívánta közölni, hogy a gyilkos hány lövéssel végzett áldozatával és egyelőre nem erősítette meg azt a hírt sem, hogy a tettes valóban megölte-e az idős férfi kutyáját is.

A BRFK az ügyben emberölés bűntette elkövetésének a megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=3417 w=320 h=80 float=left]Az orvosok nem számíthatnak általános béremelésre, egyelőre csak az alkalmazottként dolgozó doktorok kapnak némi pluszt pénzt ...