2013. március 7. 8:56.

Hajós András a RTL Klubtól a TV2-höz igazolt és búcsút intett a Heti hetes stábjának – tudta meg a hir24.hu.

Hajós egy ideig biztos nem fog szerepelni a Heti hetesben, ugyanis a TV2-től kapott egy ajánlatot, amit elfogadott. Egyelőre nem tudni, hogy a műsorvezető mit fog csinálni a konkurens csatornánál, de az biztos, hogy amíg a TV2-n szerepel, addig az RTL Klubon nem tűnhet fel – írja a hir24.hu.

Hajós András a Heti hetes állandó tagja volt, de most egy ideig helyette mással találkozhatnak majd az RTL II-re kapcsolók vasárnaponként. Tudtommal András most a TV2-höz igazol, és ameddig ott képernyőn lesz, nálunk nem szerepelhet. Természetesen, ha már nem él az ottani szerződése, szeretettel látjuk ismét a csapatban” – erősítette meg a hir24 értesüléseit Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője.

Hajós András

Hajós nélkül megy tovább a Heti hetes

Hajós távozása egyébként nem meglepő, a tévés már korábban is hangoztatta, hogy az a pénz, amit a Heti hetesért kap, számára nem elegendő.

A TV2 nem akart nyilatkozni arról, hogy Hajós Andrást milyen feladatokkal bízták meg, ám a hir24.hu információi szerint a tévés néhány hét múlva már látható lesz a TV2 képernyőjén.

A következő híreink is érdekelhetik:
Heti Hetes

A Heti Hetes az RTL2-n folytatódik

2012. május 21. 11:44.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Teszári Nóra

8:08 - Minden Reggel címmel új ébresztőműsor indul az RTL Klubon március 11-től. Az új adást Teszári Nóra és Somogyi ...