2013. január 3. 12:28.

A Playboy januári címlapján a szuperszexi Hargitai Bea pózol. Nézd meg a modell meztelen képeit!

A férfiak nagy örömére a 29 éves modell immár negyedszer mutatta meg gyönyörű bájait a Playboy címlapján. Hargitai Bea 17 éves kora óta pózol a kamerák előtt. A fiatal szépségen szemlátomást nem fog az idő, sőt olyan, mint a jó bor: az évek a javára válnak.

„Ilyen még nem volt a magazin történetében, hogy valaki negyedszer kerüljön a címlapra. Engem 17 éves korom, azaz az első fotózás óta három-négyévente felkér a magazin, hogy szerepeljek benne. Minden fotózás után azt gondolom, hogy ez lett a legjobb sorozatom, most is ez a véleményem. Az első fotózáskor még kislány voltam, utána egy kiscsaj, majd lassan nőiesedtem, és most nőiességem a csúcsformába ért. Ezt a sorozatot találom a legtökéletesebbnek, ami valóban kihozza, milyen is vagyok valójában” – kommentálta szexi képeit a modell.

Hargitai Bea

Hargitai Bea szexibb, mint valaha

Bea a mínuszok ellenére még arra is vállalkozott, hogy a műteremből néhány pillanatra kifusson a hóesésbe és meztelen idomait leöntse egy üveg pezsgővel.

“Készítettünk néhány pezsgős képet saját magunknak is, a fotózás végeztével. Pár pillanatra kiszaladtam a mínusz három fokba, magamra locsoltam a pezsgőt, Pali pedig kattogtatott. Ezek a spontán képek olyan jól sikerültek, hogy kettő bele is került a sorozatba. Az meg külön öröm, hogy nem fáztam meg a mínuszban pucéron” – árulta el Bea, aki az utóbbi években Prágában él kedvesével és közben egy amerikai egyetemen táplálkozástudományt tanul, ugyanis hosszú ideje foglalkoztatja az egészséges életmód.

Hargitai Bea

Negyedszer lett nyuszilány

„Legalább négy-öt éve annak, hogy lefogytam, és tartom is a súlyom. Így érzem jól magam, mindig is foglalkoztatott az egészséges életmód, hipochonder lévén ugyanis folyamatosan az effajta könyveket bújtam. Gondoltam, ha már hobbiból ennyi mindent magamba szívtam, miért ne szerezzek egy diplomát is” – tette hozzá Bea.

A következő híreink is érdekelhetik:
Sarka Kata

Sarka Kata szebb, mint valaha – képek

2012. október 19. 9:03.

Hozzászólás írása:

  1. TP szerint:

    Hasonlóan tuti csajok, szexpartnerek

Írj hozzászólást »
Ezt olvasta már?
Mészáros Dóra

A férfiak nagy örömére elindult a meztelen időjárás-jelentés 2012 szilveszter éjjelén a PRO4-en.2013. január 1-jétől minden hétköznap este, a 9 ...