2014. március 28. 14:30.

Gyorshír: HBLF-konferencia – Cséfalvay Zoltán: az S&P döntése is megerősíti, hogy érdemes volt egyszerre végigvinni a reformokat megjelenítve, a(z) Gazdaság témában, Violetta által. Olvasson tovább..

A Standard & Poor’s (S&P) pénteki döntése is megerősíti, hogy megérte egyszerre, viszonylag gyorsan végigvinni a reformokat és a pénzügyi stabilizációt – mondta Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és gazdaságstratégiáért felelős államtitkára pénteken Budapesten a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) rendezvényén. Az S&P pénteken az eddigi negatívról stabilra javította Magyarország hosszú futamú államadós-besorolásának …

A folytatáshoz tekintse meg az eredeti cikket..

HBLF-konferencia – Cséfalvay Zoltán: az S&P döntése is megerősíti, hogy érdemes volt egyszerre végigvinni a reformokat
A(z) HBLF-konferencia – Cséfalvay Zoltán: az S&P döntése is megerősíti, hogy érdemes volt egyszerre végigvinni a reformokat bejegyzéshez hasonló:
V4 versenyjogi konferencia lesz Budapesten

V4 versenyjogi konferencia lesz Budapesten

2014. február 21. 14:30.
A(z) HBLF-konferencia – Cséfalvay Zoltán: az S&P döntése is megerősíti, hogy érdemes volt egyszerre végigvinni a reformokat nevű bejegyzés folytatását ezen a linken tekintheti meg..

Hozzászólás írása (HBLF-konferencia – Cséfalvay Zoltán: az S&P döntése is megerősíti, hogy érdemes volt egyszerre végigvinni a reformokat):

Ezt olvasta már?

Gyorshír: Fico: júliusban indul a magyar-szlovák földgázhálózat összekapcsolásának tesztidőszaka megjelenítve, a(z) Gazdaság témában, Violetta által. Olvasson tovább.. Július 1-jén ...