2012. július 9. 18:46.

Július 11. és 15. között a nyár egyik legfergetegesebb fesztiválja, a Heineken Balaton Sound várja a bulizókat Zamárdiban.

2007 óta nem múlhat el nyár Balaton Sound nélkül. Zamárdi partjait néhány napra a féktelen bulik, pörgős ritmusok fogják uralni, ugyanis a világzenétől a legőrültebb tecktonikig mindenféle zenei stílus megtalálható lesz.

A Heineken Balaton Sound idősebb testvérei – a Volt, Sziget, Félsziget – nyomdokaiba lépve évről évre hatalmas sikert arat. A fesztivál olyan világsztár fellépőket tudhat már hívei között, mint Jamiroquai, David Guetta, Fatboy Slim, Massive Attack, Armin van Buuren, Kraftverk, Beastie Boys, Basement Jaxx, The Brand New Heavies, Moby, Snoop Dogg, Portishead vagy Underworld.

Heineken Balaton Sound

A szervezők idén is kitettek magukért, hiszen egy nulladik nappal (július 11.) toldották meg a bulit és vízparti bárokkal, éttermekkel, sörözőkkel, borozókkal készültek. A színpadokon olyan sztárok lépnek fel, mint például az Animal Collective, Belga, Björk, Ákos, Calvin Harris, Carl Cox, Compact Disco, David Guetta, Digitalism, dOP, Example, Gareth Emery, Guy Gerber, Maceo Plex, Mouse On Mars, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Sasha, Steve Angello, Tale Of Us, Tinie Tempah vagy Yonderboi.

A következő híreink is érdekelhetik:
Balaton-átúszás

30. Balaton-átúszás – 2012.

2012. július 3. 16:40.
Heineken Balaton Sound 2011.

Heineken Balaton Sound 2011.

2011. június 30. 16:22.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Groovehouse

Viharos feloszlás után ismét összeáll a Groovehouse. Judy, az együttes énekesnője félretette korábbi sérelmeit, így a csapat hamarosan új dallal ...