Kategória: 9. kerület, Sport hírek |

Még több: :

2010. július 17. 14:16.

heinz 30-szoros cseh válogatott játékost szerződtetett a Ferencváros futballcsapata. A 32 éves Marek Heinz 2 évre kötelezte el magát a budapesti zöld fehéreknek. Időközben az is biztosnak látszik, hogy a korábbi Fradi kapus, Szűcs Lajos nem lesz újra a IX. kerületiek játékosa.

Labdarúgásunk színvonala finoman szólva is hagy némi kívánnivalót maga után. Éppen ezért manapság szenzációnak számít, ha a magyar bajnokságba egy Európa bajnokságot, Világbajnokságot megjárt játékos szerződik. Most ez történt: a Ferencvároshoz igazolt Marek Heinz, a korábban 30 válogatottságig jutó cseh támadó. Heinz a cseh válogatott tagjaként részt vett a 2004-ben rendezett Európa Bajnokságon és a 2006-os Világbajnokságon is. Pályafutása során szerepelt többek között a Hamburg és a Galatasaray együtteseiben is. Kérdés, hogy 32 évesen milyen formában van, és mekkora hasznára tud lenni a tekintélyét visszaszerezni igyekvő Ferencvárosnak.

Szintén a zöld-fehérekkel kapcsolatos hír, hogy Szűcs Lajos – a klub korábbi hálóőre – nem tér vissza a Fradiba. A klubbal korábban bajnokságot és Magyar Kupát nyert játékos szívesen visszatért volna egykori sikerei színhelyére, azonban a Fradi végül nem tett érte ajánlatot. Érdekes helyzet állhatott volna elő, hiszen Szűcsre a Fradi szurkolói igencsak megharagudtak, hiszen akkor hagyta el a zöld-fehéreket, amikor a klubot csődközeli helyzetben kizárták az első osztályból. Sok fradista ezt akkor árulásnak tartotta, és kérdéses, hogyan fogadták volna a visszatérő kapust.

A következő híreink is érdekelhetik:
Fradi-300x203

114 éves a Fradi

2013. május 3. 15:40.
KEK elődöntős a Fradi

KEK elődöntős a Fradi

2011. március 20. 9:43.
Elrajtolt az NB1

Elrajtolt az NB1

2010. július 31. 8:05.

Hozzászólás írása:

Comments are closed.

Ezt olvasta már?

[singlepic id=218 w=320 h=100 float=left]Divat lett edzőtermekbe eljárni, divatos sportokat űzni. Szinte megmondható, ki milyen társadalmi rétegbe tartozik a szabadideje ...