2013. január 17. 10:26.

Az RTL Klub egykori sztárja, Hernádi Judit a TV2 tehetségkutatójában tér vissza: lányával duettezik 500.000 forintért – írja a Blikk.

Hernádi Judit 2012-ben kilépett a Heti hetesből és 13 év után végleg elköszönt az RTL Klubtól. Most a TV2-n tér vissza, mégpedig a The Voice sztárvendégeként. A Blikk értesülései szerint a művésznő nem egyedül, hanem lányával Tarján Zsófiával lép január 18-án a színpadra, akivel duettet énekel nem kevesebb, mint 500.000 forintért. Hernádi fellépése hatalmas meglepetés, ezért a TV2 szerette volna, ha az utolsó pillanatig titokban marad.

„Kettőnket kértek fel, és örültem neki, hiszen mindig különleges dolog számomra, ha együtt lépünk színpadra” – erősítette meg a hírt a színésznő, aki színházi elfoglaltságai miatt eddig ugyan keveset látott a tehetségkutatóból, de azért elárulta, hogy Pál Dénes a kedvence.

Hernádi Judit

Hernádi Judit lányával énekel a The Voice-ban

Hernádi Judit színészként és énekesnőként is letette a névjegyét a legjobbak közt, ezért merült fel a neve a vendégelőadók sorában. A Voice sztárfellépői mindig különleges produkciókkal emelik az adás fényét, ami ezen a pénteken sem lesz másként. A művésznő most először énekel duettet élő televíziós show-ban lányával, Zsófival. A nézők biztosak lehetnek benne, hogy kettejük duettje emlékezetes momentuma lesz a Voice-nak” – reagált a hírre Wágner Tamás, a Voice kreatív producere.

Lehetséges, hogy Hernádi TV2-s feltűnése nem véletlen, valószínűleg csak a kezdet, és nem kizárt, hogy a tévécsatorna komolyabb szerepet szán neki a jövőben.

A művésznő lánya legutóbb az RTL Klub X-faktorában próbált szerencsét, ám a legjobb 25 közé jutás előtt kiesett. Hernádi ekkor úgy döntött, kivágatja Zsófi felvételeit az adásból, mert nem akarta, hogy gyermeke szárnypróbálgatása kapcsán ő szerepeljen többet.

A következő híreink is érdekelhetik:
Hernádi Judit

Karcsú bombázó lett Hernádi Judit

2012. szeptember 11. 11:06.
Hernádi Judit

Hernádi Judit kiszáll a Heti hetesből

2012. július 31. 10:56.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Veres Mónika

A The Voice énekesnője 12 éves kora óta rivaldafényben van. Élete nem volt zökkenőmentes: gyerekkorában karriert ígérve akarták lefektetni.A most ...