2012. december 20. 13:13.

Több gyanús jel utal arra, hogy a 17 éves lány szökni készült otthonról.

Mint azt megírtuk, Petrovánszki Patríciának december 15-én hajnalban veszett nyoma. A lány december 14-én közölte anyjával, hogy a tőlük 200 méterre lakó nagymamájánál alszik, majd másnap lovagolni megy. A nagymamától december 15-én hajnali 3-kor indult el, de se a lovardába, se az iskolába nem érkezett meg. Közben kiderült, a lovardában már hetek óta nem látták a 17 éves lányt. Mivel december 15. munka- és tanítási nap volt, délutánig a család azt hitte, a lány iskolában van, utána viszont hiába próbálták elérni telefonon, ki volt kapcsolva.

Petrovánszki Patrícia

Petrovánszki Patrícia december 15-én tűnt el

Patrícia sporttársai furcsállják, hogy a lány hajnali 3-kor indult lovagolni, hiszen jól tudta, olyan korán még nincs nyitva semmi. Valószínűsíthető, hogy a lovarda csak fedősztori volt, ugyanis Patrícia több ruháját is összecsomagolta és magával vitte, amit szülei csak később vettek észre.

Patrícia aggódó szülei és barátnői sem tudják, hol lehet a lány, de az ismerősök arról beszámoltak, hogy az utóbbi időben egy külföldi fiúval levelezett az interneten. A kriminálpszichológus szerint szinte teljesen kizárt, hogy a lány ennyi idő után ne jelentkezne szüleinél, ha önszántából távozott. „Két lehetőség áll fent: vagy erőszakkal fogva tartják, vagy pedig valamilyen drog hatására marad azokkal, akikkel éppen van” – mondta a kriminálpszichológus.

A rendőrség továbbra is nyomoz az ügyben. A Bors információi szerint a hatóság már megkapta a lány számítógépét, ellenőrzik a levelezését, elemzik a telefonjának cellainformációit, s a köztéri kamerák felvételeit is.

A következő híreink is érdekelhetik:
Karácsonyi Ünnepi Hetek – Szeged 2011.

Karácsonyi Ünnepi Hetek – Szeged 2011.

2011. november 24. 19:53.

Hozzászólás írása:

  1. Géza szerint:

    Mik azok a gyanús jelek, amik egyértelműen szökésre utalnak?

Írj hozzászólást »
Ezt olvasta már?
tüntetés

A kormány engedményei ellenére a diákok megtartották december 19-ére meghirdetett tüntetésüket, három hallgatót előállított a rendőrség.Giró-Szász András kormányszóvivő hiába jelentette ...