2011. november 28. 12:59.

heviz Megkezdődött a Hévízi Adventi Jégünnep, ami alkalmával hatalmas jégpályát állítottak fel a korcsolyázók legnagyobb örömére, de templomi és sportcsarnoki koncertek is várják a közönséget, fellép többek között a Bon-bon, Balázs Fecó és Szíj Melinda is. A hévízi adventi forgatagból nem hiányozhat a karácsonyi kézműves vásár sem, ami a Deák téren várja a látogatókat.

A tavalyinál nagyobb adventi ünnepet rendeznek idén Hévízen, hiszen már nem csak szabadtéri, hanem fedett jégpálya is várja a korcsolyázókat. A jégpályán a sportolás mellett neves előadok és zenekarok szórakoztatják a közönséget, többek között fellép a 100 Folk Celsius, a Bon-bon, Lola, a Neoton Família, Balázs Fecó és Szíj Melinda is.

A vendégek ínycsiklandó ételek, valamint a hagyományos karácsonyi vásár nélkülözhetetlen csemegéi, a sült gesztenye és a fűszeres forralt bor közül válogathatnak. Betlehemi figurákat, adventi koszorúkat és csodálatos formájú gyertyákat kínálnak az árusok a vásárban.

December 16-án karácsonyfadíszítő versenyen és süteményvásáron vehetnek részt az érdeklődök. Az adventi időszak alatt játékgyűjtést szerveznek a gyermekotthonban élő gyerekeknek és a rászoruló családoknak. Az adventi hétvégék programjaihoz csatlakozott a Fontana filmszínház is, ugyanis hétvégente kedvezményes jegyeket lehet venni a vetítésekre.

A Hévízi Adventi Jégünnep december 21-ig várja a látogatókat, ám az ünnepek végével sem fejeződnek be a hévízi programok, ugyanis januárban farsangi jégkarnevált szerveznek.

A következő híreink is érdekelhetik:
Budapesti Karácsonyi Vásár 2011.

Budapesti Karácsonyi Vásár 2011.

2011. november 22. 15:31.
Adventi Királyi Vásár a Gozsdu udvarban

Adventi Királyi Vásár a Gozsdu udvarban

2011. november 18. 16:12.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2775 w=320 h=80 float=left]Tóth Gabi elérte pályafutása csúcsát, ma Magyarországon ő az egyik legnépszerűbb énekesnő, a közönség imádja provokatív ...