2012. január 10. 11:34.

hofesztival A HóFesztivál Magyarország legnagyobb havas rendezvénye, ahol gyerekek, felnőttek, családok és a téli sportok szerelmesei is megtalálják a kedvükre való kikapcsolódási és szórakozási formát. A fesztiválnak a Mátraszentistváni Sípark ad otthont 2012. január 19-22. között.

A HóFesztivál az idei síszezon legkiemelkedőbb téli rendezvénye és egyben a legnagyobb síterepen zajló havas esemény Magyarországon. A programok között szerepelnek sí és snowboard bemutatók, családi ügyességi síversenyek, felszerelés tesztelések, ingyenes sí- és snowboardoktatások, valamint egy hangulatos esti fáklyás “örömsízés” is.

A téli sportok mellett látványos programok, neves fellépők (pl.: Dévényi Tibor), gasztronómiai élmények, hatalmas koncertek (pl.: Tóth Gabi, The Carbonfools) és remek bulik várják a látogatókat. Nem mindennapi hó szobrász bemutatót is megcsodálhat a közönség, de lesz “árusok sétánya” is, ahol kedvükre válogathatnak a nézelődök a különböző termékek közül.

A különleges rendezvényt idén hagyományteremtő céllal indítják útjára a szervezők. A hazánkban egyedülálló esemény fantasztikus programokkal próbálja csalogatni a tél szerelmeseit a Mátrába.

A következő híreink is érdekelhetik:
Oldtimer Show

Oldtimer Show – 2012.

2012. október 18. 13:46.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=3060 w=320 h=80 float=left]Tiësto a Las Vegas-i Consumer Electronics Show kerete között szórakoztatja közönségét 2012. január 11-én. A zártkörű ...