2013. január 24. 18:33.

Feltehetően megtalálták a 18 éves Kovács Balázs holttestét, aki 2012. karácsonya előtt eltűnt iszkaszentgyörgyi otthonából. Egyelőre rejtély, mi történt a fiúval.

A szülők, a család, a barátok, sőt egész Iszkaszentgyörgy több mint egy hónapja kétségbeesetten keresi Kovács Balázst. A rendezett körülmények között élő, jó magaviseletű, jó tanuló fiú 2012. december 13-án barátnője szalagavatójára indult, ám soha nem ért oda. Feltehetően az ő holttestét találták meg Székesfehérvár külterületén.

2013. január 22-én Székesfehérvár határában a 81-es út melletti halastavaknál egy férfi holttestet találtak a nádvágók. Az azonosítás még folyamatban van, ezért nem lehet 100%-osan kijelenteni, hogy a balsorsú fiú földi maradványára bukkantak – mondta Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, majd hozzátette, hogy az idegenkezűség kizárható.

Kovács Balázs

Holtan találták a decemberben eltűnt kamaszfiút

Ugyanakkor Balázs nővére a Facebookon saját maga osztotta meg öccse halálhírét. „Fájó szívvel tudatjuk a hírt, miszerint megtalálták Balázst, aki már sajnos eltávozott az élők sorából” – olvasható a közösségi oldalon.

Iszkaszentgyörgy polgármestere, Gáll Attila is megerősítette, hogy Kovács Balázs holttestét találták meg.

Egyelőre nem tudni, mi vezetett a tragikus véghez.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében folytatja a nyomozást.

A következő híreink is érdekelhetik:
Holtan került elő az eltűnt postásnő

Holtan került elő az eltűnt postásnő

2011. szeptember 20. 12:31.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
P. László

Megdöbbentő információkat tudott meg a Bors P. László vallomásából: a gyilkosság előtt járt Bándy Katával.Két különböző vallomást tett a hatóságoknak ...