2011. augusztus 3. 16:36.

ritmikus Nyolc ország csaknem 100 versenyzője vesz részt az augusztus 6-án megrendezésre kerülő III. Nemzetközi KFK Grácia ritmikus gimnasztika kupán. A magyar tornászokon kívül Oroszországból, Azerbajdzsánból, Csehországból, Szlovákiából, Izraelből, Belgiumból és Dél-Koreából is érkeznek versenyzők, köztük világ- és Európa-bajnokok is. A verseny a Pestszentlőrinci Sportkastélyban lesz.

Az oroszok közül Darija Dmitrijeva és Jana Lukonina, két világbajnok, valamint az ifjúsági olimpiai bajnok Alekszandra Merkulova, a vb harmadik helyezettje, Anna Gurbanova és az Európa-bajnok Alija Garajeva is részt vesz a megmérettetésen.

Hazánkat képviseli a kupán Vass Dóra, aki többszörös magyar bajnok, és a szeptemberi vb-n már az olimpiai indulásért küzd. Szintén magyar színekben lép a szőnyegre Szalóki Violetta, aki az első, felnőtt világversenyére készül.

A III. Nemzetközi KFK Grácia ritmikus gimnasztika kupán összesen 75 egyéni versenyző indul, de rajtuk kívül a magyar, az orosz, az izraeli és az osztrák együttes kéziszer-válogatott előadását is megnézhetik az érdeklődök.

A következő híreink is érdekelhetik:
Cselgáncs és az érettségi

Cselgáncs és az érettségi

2010. június 4. 8:25.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=1996 w=320 h=80 float=left]A 2011-es Magyar Nagydíjon Janson Button, a McLaren pilótája remekelt, és parádés győzelmet aratott életének 200. ...