2011. október 26. 10:23.

oriasvarangy A Savoya Park két hétre igazi trópusi világgá alakul, ugyanis több mint 50 egzotikus állat költözik be a bevásárlóközpontba. November 7. és 20. között mérges kígyókkal, békákkal, iguánákkal és agámákkal találkozhatnak a látogatók. A Budapest 11. kerületébe költöző Hüllő Show-n a gyerekek és a felnőttek közvetlen közelről csodálhatják meg az állatokat a speciálisan kialakított terráriumoknak köszönhetően.

A Savoya Parkba látogatókat másfél méteres óriáskígyók, mérges kígyók, királypitonok, falakó boák, varánuszok, párduckaméleonok, szakállas agámák és különböző színekben pompázó különleges békafajok várják. A Hüllő Show egyik különlegessége a 60 centiméternél is nagyobb óriás kaméleon, Joseph. Nem mindennapi látványt ígér a több mint fél kilós varangyos béka, aki vacsorára szívesen elfogyaszt egy egeret vagy egy patkányt.

Egy nagy meglepetés is várja az érdeklődőket, ugyanis a szakállas agáma mama a minap 13 kicsi fehér tojást rakott, és a Savoya Parkban természetesen az egész család bemutatkozik, így a látogatók megleshetik a tojásait féltve őrző agámát. Várhatóan decemberben bújnak ki a tojásokból az agáma bébik.

A terráriumok minden hüllőnek a természetes élőhelyéhez hasonló környezetet és klímát biztosítanak, így az állatok igazán komfortosan érezhetik magukat.

November 7. és 20. között minden nap más-más program várja az érdeklődőket, például lesz csoportos tárlatvezetés és meg lehet nézni a kígyóetetést is, valamint az állatokat le lehet fényképezni.

A Hüllő Show-ra ingyenes lesz a belépés.

A következő híreink is érdekelhetik:
Auto-Motor-Tuning Show 2012.

Auto-Motor-Tuning Show 2012.

2012. március 27. 12:09.
Ezeregyéjszaka Farsang a Savoya Parkban

Ezeregyéjszaka Farsang a Savoya Parkban

2012. február 1. 10:50.
Oldtimer Show – 2010

Oldtimer Show – 2010

2010. október 21. 12:58.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2586 w=320 h=80 float=left]Október 30-án, vasárnap hajnali 3 órakor 2 órára kell állítani az óráinkat, ugyanis a nyári időszámításról ...